1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Hoe pas ik een audittemplate aan nadat het gepubliceerd is?
"Als je veel wijzigingen aan een Template wilt doen, is het handiger om een nieuwe Template aan te maken."
Ed

Hoe pas ik een audittemplate aan nadat het gepubliceerd is?

Print Friendly, PDF & Email

Een Audittemplate pas je na publiceren aan via web.edcontrols.com

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Kies voor het tabblad ‘Templates’;
  3. Klik op het pen-icoon naast de Template die je wil aanpassen. Je komt in een nieuw scherm;
  4. Pas de naam, categorieën, vragen en antwoordmogelijkheden desgewenst aan;
  5. Sla de aanpassingen op.

Let op: Zodra je de wijziging opslaan wordt de vorige versie direct vervangen door de nieuwe.