"Inloggen kan in de app en in de webbrowser!"
Ed

Hoe log ik in?

Print Friendly, PDF & Email

Om gebruik te kunnen maken van Ed Controls moet je je eenmalig registreren of met Single Sign-on eenmalig met je Google account of Apple account inloggen. Dit kan via web.edcontrols.com of via de mobiele applicaties.

Hieronder wordt beschreven hoe je dit kan doen:

1. Open de internetbrowser en ga naar web.edcontrols.com;
  2. Klik op de homepage onderaan op de knop ‘Registreren’ of klik onderaan op de Google account knop of Apple account knop of de Microsoft knop;
  3. Na het invullen van de verplichte velden klik je op ‘Registreren’;
  4. Een pop-up verschijnt met de melding dat je een mail hebt gekregen voor verificatie. Open je e-mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan);
  5. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen;

Je kunt nu inloggen via web.edcontrols.com, de webomgeving van Ed Controls. Deze inloggegevens kan je vanaf nu ook gebruiken in de mobiele applicaties (iOS en Android).

1. Download de Ed Controls applicatie op jouw of iOS of Android device;
  2. Open de app;
  3. Klik op ‘Creëer een account’of klik op Google account/Apple ID of Microsoft account ;
  4. Vul je de verplichte velden in;
  5. Een pop-up verschijnt met de melding dat je een e-mail hebt ontvangen voor verificatie. Open je e-mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan);
  6. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen;

Let op: Single Sign-on is beschikbaar via web en Mobile.

Let op: Ed Controls werkt het beste in Chrome en Edge Firefox via de mobiele apps Android en iOS. We bieden helaas geen ondersteuning voor mobiele telefoons die werken op Windows of andere systemen.

Lees ook: Waar kan ik de applicatie downloaden

Bijgewerkt op 03-11-2023