1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe log ik in?
"Inloggen kan op de app en in de webbrowser!"
Ed

Hoe log ik in?

Print Friendly, PDF & Email

Om gebruik te kunnen maken van Ed Controls moet je je eenmalig registreren. Doe dit met een laptop, computer, tablet of smartphone.

Dit gaat als volgt:

1. Open de internetbrowser en ga naar web.edcontrols.com.
  2. Klik op de homepage onderaan op de knop ‘Registreren’.
  3. Na het invullen van de verplichte velden klik je op ‘Registreren’.
  4. Een popup verschijnt met de melding dat je een mail hebt gekregen voor verificatie. Open je mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan).
  5. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen.

Je kunt nu inloggen via web.edcontrols.com, de webomgeving van Ed Controls. Zodra je de apps van Ed Controls downloadt via de app stores van Apple of Google, kun je dezelfde login ook daar gebruiken.

1. Download de Ed Controls applicatie op jouw Android tablet/smartphone.
  2. Open de app
  3. Klik op ‘Creëer een account’
  4. Vul je de verplichte velden in.
  5. Een popup verschijnt met de melding dat je een mail hebt gekregen voor verificatie. Open je mailprogramma en open de verificatiemail (die kan in je spam-box staan).
  6. Klik je op de bevestigingslink om je account te bevestigen.

Je kunt nu inloggen via de mobiele applicaties en op web.edcontrols.com, de webomgeving van Ed Controls.

Let op: De knop ‘Creëer een account’ is niet beschikbaar op mobiele toestellen met een iOS besturingssysteem.

Let op: Ed Controls werkt het beste in Chrome en Firefox en op de systemen Android en iOS. We bieden helaas geen ondersteuning voor mobiele telefoons die werken op Windows of andere systemen.

Let op: Helaas is het in onze mobiele iOS applicatie niet mogelijk om jouw account te registeren.

Let op: Ervaar je andere problemen met inloggen? Neem dan contact op met ons supportteam.

Bijgewerkt op 28-07-2021