1. Home
  2. Aan de slag
  3. Waar kan ik de applicatie downloaden?
"De laatste versie van Ed Controls kan je altijd vinden in de Google Play Store en de Apple App Store!"
Ed

Waar kan ik de applicatie downloaden?

Print Friendly, PDF & Email

De applicatie van Ed Controls is beschikbaar voor mobiele apparaten met de besturingssystemen Android en iOS.

Voor toestellen met Android ga je naar de Play Store en zoek je naar Ed Controls.Screenshot Ed Controls

Voor toestellen met iOS ga je naar de App Store en zoek je naar Ed Controls.Screenshot Ed Controls

Tip: wanneer je automatisch updaten inschakelt op je mobiele apparaat ben je altijd aan het werk met de laatste versie van Ed Controls.