1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Waar kan ik de applicatie downloaden?
"De laatste versie van Ed Controls kan je altijd vinden in de Google Play Store en de Apple App Store!"
Ed

Waar kan ik de applicatie downloaden?

Print Friendly, PDF & Email

De applicatie van Ed Controls is beschikbaar voor mobiele apparaten met de besturingssystemen Android en iOS.

Klik op onderstaande afbeelding om Ed Controls voor Android te downloaden:

Klik op onderstaande afbeelding om Ed Controls voor iOS (Apple) te downloaden:

Tip: Schakel automatisch updaten in om altijd te werken met de nieuwste versie van Ed Controls.

Bijgewerkt op 19-08-2022