"De maker van Ed Controls heet Dutchview information technology BV, kortweg Dutchview."
Ed

Wat is Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls, is software van Dutchview, voor kwaliteitsborging en plezierig en efficiënt samenwerken met collega’s en projectpartners. In één oogopslag maakt Ed Controls duidelijk wat nog moet gebeuren om jouw project tot een succes te maken.

Met Ed Controls leg je informatie digitaal vast, raadpleeg je belangrijke documenten en wijs je actiepunten toe aan de juiste persoon via één gebruiksvriendelijke app. Door Ed Controls te gebruiken bewaak je de kwaliteit en veiligheid vanaf de start tot en met de oplevering en het beheer.

Bijgewerkt op 12-08-2022