1. Home
  2. Aan de slag
  3. Wat kan een Verantwoordelijke?
"Ed Controls op je tablet of telefoon werkt het beste met de app. Deze kan je downloaden in de App Store of Google Play Store."
Ed

Wat kan een Verantwoordelijke?

Print Friendly, PDF & Email

De Verantwoordelijke is verantwoordelijk voor een ticket.

Er is altijd maar één Verantwoordelijke per ticket. Zo is duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het oplossen van dat specifieke ticket.

De Verantwoordelijke kan de ticket inzien, foto’s en/of een reactie toevoegen en de status wijzigen naar afgerond. Dat kan via de app of via de browser.

Lees ook: Welke rollen zijn beschikbaar in Ed Controls?