1. Home
  2. Aan de slag
  3. Wat kan een Verantwoordelijke?
"Ed Controls op je tablet of telefoon werkt het beste met de app. Deze kan je downloaden in de App Store of Google Play Store."
Ed

Wat kan een Verantwoordelijke?

Print Friendly, PDF & Email

De Verantwoordelijke is verantwoordelijk voor een ticket.

Er is altijd maar één Verantwoordelijke per ticket. Zo is duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het oplossen van dat specifieke ticket.

De Verantwoordelijke kan het ticket inzien, bestanden en/of een reactie toevoegen en de status wijzigen naar afgerond. Daarnaast kan de Verantwoordelijke ook personen toevoegen als: Geïnformeerde en Geraadpleegde aan het ticket.

Lees ook: Welke rollen zijn beschikbaar in Ed Controls?

Bijgewerkt op 17-12-2021