1. Home
  2. Aan de slag
  3. Wat kan een Reporter?
"De rol van Reporter is vooral handig als je klanten of partners hebt die wel punten moeten vastleggen maar deze punten niet hoeven op te volgen."
Ed

Wat kan een Reporter?

Print Friendly, PDF & Email

Een Reporter kan defecten eenvoudig en efficiënt melden op tekeningen waartoe hij toegang heeft. De toegang tot tekening(en) wordt beheerd door de Admin, Eindverantwoordelijke en/of Support van het project. Om Reporters toe te voegen heb je de add-on Reporter nodig.

De Reporter ziet geen tickets waarin hij of zij geen rol heeft. Op deze manier kan een derde partij veilig worden uitgenodigd om in een project te werken. De Reporter heeft beperkte toegang. Dus als een gebruiker alleen Reporter is dan kan hij alleen de Titel, Beschrijving en de Status van het Ticket inzien.

Lees ook: Welke rollen zijn beschikbaar in Ed Controls?

Bijgewerkt op 08-10-2021