1. Home
  2. Aan de slag
  3. Wanneer ontvang ik de welkomstmail?
"De welkomstmail van Ed Controls wordt niet direct verzonden!"
Ed

Wanneer ontvang ik de welkomstmail?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls laat met een e-mailbericht nieuwe gebruikers weten dat ze zijn toegevoegd aan het systeem.

In de e-mail wordt gevraagd om jezelf eenmalig te registreren bij Ed Controls. Daarna kan je het systeem kan gebruiken.

De welkomstmails versturen wij op drie momenten op een dag: rond 06:00 uur, 12:00 uur en 18:00 uur. Als je als nieuwe gebruiker wordt toegevoegd, zal de welkomstmail op het eerstvolgende moment worden verzonden. Dat betekent dat het soms een paar uur kan duren voordat je de mail krijgt.

Let op: Als een Eindverantwoordelijke of een Support nieuw zijn toegevoegd aan een project, maar niet actief zijn in tickets of audits, geldt een andere situatie. Deze rollen ontvangen dan de welkomstmail rond 02:00 uur.

Bijgewerkt op 05-01-2021