1. Home
  2. Aan de slag
  3. Waarom krijg ik de Alleen-lezen modus?
"In de Alleen-lezen modus kun je binnen een project alles zien, maar geen wijziging opslaan."
Ed

Waarom krijg ik de Alleen-lezen modus?

Print Friendly, PDF & Email

Indien alle licenties van jouw bedrijf in gebruik zijn, kom je terecht in de ‘Alleen-lezen’ modus. Je kunt inloggen bij Ed Controls zoals gebruikelijk, maar geen wijzigingen doorvoeren.

Een licentie zal eerst moeten worden vrijgegeven voordat je wijzigingen kunt doen. Ons supportteam kan helpen om te achterhalen wie de licenties in gebruik heeft.