1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Waarom krijg ik de Alleen-lezen modus?
"In de Alleen-lezen modus kun je binnen een project alles zien, maar geen wijziging opslaan."
Ed

Waarom krijg ik de Alleen-lezen modus?

Print Friendly, PDF & Email

Indien alle licenties van jouw bedrijf in gebruik zijn, kom je terecht in de ‘Alleen-lezen’ modus. Je kunt inloggen bij Ed Controls zoals gebruikelijk, maar geen wijzigingen doorvoeren.

Een licentie zal eerst moeten worden vrijgegeven voordat je wijzigingen kunt doen.
Wanneer je een Admin bent van een contract, dan kan je dit gemakkelijk zelf doen door in te loggen via: https://stats.edcontrols.com/login en daar bij de gewenste gebruiker te klikken op ‘Release’.
Indien je geen Admin bent kan ons Supportteam je informeren wie er licenties in gebruik hebben.

Bijgewerkt op 10-12-2021