1. Home
  2. Aan de slag
  3. Ik ben ingelogd maar zie geen projecten?
"Als je wel een 'demo-project' ziet kan je deze gebruiken om al eens met Ed Controls te oefenen."
Ed

Ik ben ingelogd maar zie geen projecten?

Print Friendly, PDF & Email

De meest waarschijnlijke reden waarom je geen projecten ziet, is omdat je geen rechten hebt.

Ed Controls selecteert automatisch de projecten waarin je genoemd bent, gebaseerd op het mailadres waarmee je inlogt op het systeem. Als het systeem jouw e-mailadres niet kan vinden na het inloggen, worden er geen projecten weergegeven.

• Vraag de Eindverantwoordelijke van het project je toe te voegen aan het project.

Heb je al wel toegang gekregen van de Eindverantwoordelijke, maar verschijnen nog steeds geen projecten in de app?

• Controleer of het opgegeven adres correct is. Is er een typefout?

Is dit niet de oorzaak van het probleem? Neem dan contact op met ons supportteam op werkdagen van 08:00 – 18:00 uur via +31 (0)570 724 021 of stuur een mail naar support@edcontrols.nl.