1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Hoe werkt de twee-factor-authenticatie in Ed Controls?
"Twee-factor-authenticatie werkt op alle platformen waar Ed Controls beschikbaar is."
Ed

Hoe werkt de twee-factor-authenticatie in Ed Controls?

Print Friendly, PDF & Email

Met twee-factor-authenticatie (2FA) vraag je de gebruiker te bewijzen dat hij de persoon is die hij zegt te zijn.

Dit gaat als volgt:

1. Log in bij Ed Controls met je gebruikersnaam en wachtwoord;
  2. In een volgend scherm wordt je gevraagd om een code in te voeren;
  3. Op het mobiele telefoonnummer dat je hebt ingevuld ontvang je een code;
  4. Vul de code in bij Ed Controls;
  5. Je kunt nu Ed Controls gebruiken zoals je gewend bent.

Let op: voor de twee-factor-authenticatie maakt het niet uit of je inlogt op de web omgeving of in de app. Je moet de code overal invoeren ter controle.

Lees ook: Wat is de impact van het inschakelen van twee-factor-authenticatie?

Bijgewerkt op 26-11-2021