1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Wat is de impact van het inschakelen van twee-factor-authenticatie?
"Je accountmanager helpt graag mee bij het inschakelen van twee-factor-authenticatie!"
Ed

Wat is de impact van het inschakelen van twee-factor-authenticatie?

Print Friendly, PDF & Email

Bij het inschakelen van twee-factor-authenticatie (2FA) is het verstandig om stil te staan bij de impact.

1. 2FA wordt ingeschakeld op bedrijfsniveau. Dit betekent dat de 2FA zal gelden voor elk project dat onder hetzelfde bedrijf valt.
  2. Wanneer de 2FA wordt ingeschakeld zal iedereen die betrokken is bij een project van dit bedrijf een e-mail ontvangen met instructies.
  3. Op het moment dat 2FA wordt ingeschakeld zal iedereen die betrokken is worden uitgelogd. Er zal dus opnieuw moeten worden ingelogd.
  4. Voor de 2FA maakt het niet uit welke rol je hebt in Ed Control, vanaf het moment van inschakelen dient iedere gebruiker een extra code in te vullen bij het inloggen.
  5. Op het moment dat een gebruiker bij een project is betrokken waar 2FA is ingeschakeld geldt de extra beveiliging voor de gehele gebruikersaccount. Dit betekent dat een gebruiker altijd moet inloggen met 2FA, ook als niet aan het beveiligde project wordt gewerkt.

Tip: De accountmanager van jouw bedrijf kan meedenken over het optimaal inrichten van Ed Controls in combinatie met de twee-factor-authenticatie.

Bijgewerkt op 03-12-2021