1. Home
  2. Beheer
  3. Wat is de impact van het inschakelen van twee-factor-authenticatie?
"Je accountmanager helpt graag mee bij het inschakelen van twee-factor-authenticatie!"
Ed

Wat is de impact van het inschakelen van twee-factor-authenticatie?

Print Friendly, PDF & Email

Bij het inschakelen van twee-factor-authenticatie (TWA) is het verstandig om stil te staan bij de impact.

1. TWA wordt ingeschakeld op bedrijfsniveau. Dit betekent dat de TWA zal gelden voor elk project dat onder hetzelfde bedrijf valt.
  2. Wanneer de TWA wordt ingeschakeld zal iedereen die betrokken is bij een project van dit bedrijf een e-mail ontvangen met instructies.
  3. Op het moment dat TWA wordt ingeschakeld zal iedereen die betrokken is worden uitgelogd. Er zal dus opnieuw moeten worden ingelogd.
  4. Voor de TWA maakt het niet uit welke rol je hebt in Ed Control, vanaf het moment van inschakelen dient iedere gebruiker een extra code in te vullen bij het inloggen.
  5. Op het moment dat een gebruiker bij een project is betrokken waar TWA is ingeschakeld geldt de extra beveiliging voor de gehele gebruikersaccount. Dit betekent dat een gebruiker altijd moet inloggen met TWA, ook als niet aan het beveiligde project wordt gewerkt.

Tip: De accountmanager van jouw bedrijf kan meedenken over het optimaal inrichten van Ed Controls in combinatie met de twee-factor-authenticatie.

Bijgewerkt op 19-05-2021