1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Welke versie van de Ed Controls-applicatie wordt ondersteund?
"Zorg dat je altijd de laatste versie van Ed Controls gebruikt!"
Ed

Welke versie van de Ed Controls-applicatie wordt ondersteund?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen de twee meest recente versies van Ed Controls worden ondersteund.

Alleen de laatste twee versies van Ed Controls worden getest. Daarnaast werken wij continue aan de veiligheid van de applicaties. Om deze reden kan door ons niet worden gegarandeerd dat oudere versies optimaal werken.

Door altijd de laatste versie te gebruiken verzeker je jezelf van de laatste eisen op het gebied van beveiliging en kan je gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. De laatste versie van de Ed Controls applicatie is altijd te vinden in de App Store (iOS) en Play Store (Android).

Het betreft de volgende applicaties:

Tip: Door op jouw mobiele apparaat automatisch updaten in te stellen ben je altijd up-to-date!

Lees ook: Wat zijn de technische eisen voor mobiele apparaten?

Bijgewerkt op 24-02-2021