"Informatie van projecten kunnen als geheel, maar ook per project worden bekeken"
Ed

Wat is het Dashboard?

Print Friendly, PDF & Email

Het Dashboard toont verschillende statistieken uit Ed Controls. Die zijn alleen beschikbaar voor de Manager, Admin en Eindverantwoordelijke van een project.

De grafieken bieden meer inzicht in je projecten en helpen je de chaos te doorbreken, tijd te besparen en de belofte waar te maken.

De Manager en de Admin is een rol die overzicht heeft over alle projecten in jouw contract. Dit betekent dat hij alle statistieken van alle projecten kan bekijken. Bovendien heeft de Manager en Admin toegang tot alle projecten in een alleen-lezen-modus.

De Eindverantwoordelijke(n) van je project(en) hebben ook toegang tot het Dashboard. Zij kunnen de statistieken van hun eigen project(en) inzien.

De Manager, Admin en Eindverantwoordelijke kunnen het Dashboard inzien na inloggen op de webbrowser. Je kunt inloggen via web.edcontrols.com, de webomgeving van Ed Controls.

De Manager, Admin en Eindverantwoordelijke zien de knop ‘ nieuw Dashboard’ in de rechter bovenhoek. Naast de knop nieuw Dashboard hebben we de handleiding van het Dashboard. Klik op de knop handleiding voor de uitgebreide uitleg.

• Verantwoordelijken met het hoogste aantal tickets
  • Frequentie van labels die in de projecten worden gebruikt
  • Status en locatie van audittemplate
  • Tijdlijn van de tickets in je projecten.

Bijgewerkt op 27-02-2023