1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Kan ik een audit-categorie kopiëren?
"Door het kopiëren van een categorie kan je eenvoudig je audit uitbreiden."
Ed

Kan ik een audit-categorie kopiëren?

Print Friendly, PDF & Email

In Ed Controls kun je een categorie van een audit kopiëren. Dat kan tijdens het uitvoeren van een audit. Om dit mogelijk te maken moet je de audit-template de juiste functie inschakelen.

Dit gaat als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Selecteer het juiste project;
  3. Kies voor het tabblad templates;
  4. Selecteer de juiste template in concept vanuit de groepen links, bewerk een bestaand template of maak een nieuw template aan;
  5. Maak het kopiëren van een categorie mogelijk door de bijbehorende afbeelding met de twee vierkantjes naast de vraag te selecteren.
  6. De afbeelding ziet er nu als volgt uit:
  7. Sla de template op.
Bijgewerkt op 24-03-2021