1. Home
  2. Reporter
  3. Ik ben Reporter. Wat moet ik nu doen?
"Als Reporter heb je een belangrijke rol. "
Ed

Ik ben Reporter. Wat moet ik nu doen?

Print Friendly, PDF & Email

Als Reporter kun je tickets op een tekening toevoegen. Je ziet alleen de tickets die je zelf hebt aangemaakt, of de tickets waaraan je bent toegevoegd in een andere rol.

Tickets aanmaken werkt als volgt:

Via web.edcontrols.com

1. Log in op web.edcontrols.com met Firefox of Chrome;
  2. Selecteer het project waarmee je aan de slag wil gaan. Je ziet groep(en) met tekeningen die aan jou zijn toegewezen.
  3. Selecteer de juiste tekening aan de linkerkant;
  4. Klik op de groene knop ‘Nieuw Ticket’ rechtsboven;
  5. Klik op de kaart waar het probleem zich bevindt. Er volgt een nieuw scherm;
  6. Vul Onderwerp en de Beschrijving in.
  7. Upload desgewenst bestanden aan de ticket;
  8. Klik op Opslaan.

Via de mobiele applicaties

1. Download de Ed Controls applicaties op jouw Android of iOS tablet/smartphone.
  2. Open de app;
  3. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in;
  4. Download het correcte project naar je device;
  5. Selecteer het project waarmee je aan de slag wil gaan. Je ziet groep(en) met tekeningen die aan jou zijn toegewezen.
  6. Selecteer de juiste tekening aan de linkerkant. De tekening zal openen;
  7. Klik op de kaart waar het probleem zich bevindt. Er volgt een nieuw scherm;
  8. Vul Onderwerp en de Beschrijving in.
  9. Upload desgewenst bestanden aan de Ticket;
  10. Klik op Opslaan.

De ticket is opgeslagen en verschijnt als geel bolletje Screenshot Ed Controls op de kaart. Dat betekent dat de Ticket is aangemaakt. De Accountable of Support zal de ticket toewijzingen aan een Verantwoordelijke.