1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reporter
  4. Ik ben Reporter. Wat kan ik nu doen?
"Als Reporter heb je een belangrijke rol. "
Ed

Ik ben Reporter. Wat kan ik nu doen?

Print Friendly, PDF & Email

Als Reporter kan je tickets op een tekening toevoegen. Je ziet alleen de tickets die je zelf hebt aangemaakt, of ook de tickets waaraan je bent toegevoegd in een andere rol.

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Selecteer het project waarmee je aan de slag wil gaan. Je ziet groep(en) met tekeningen die aan jou zijn toegewezen;
  3. Selecteer de juiste tekening aan de linkerkant;
  4. Klik op de groene knop ‘Nieuw Ticket’ rechtsboven;
  5. Klik op de kaart waar je het ticket wilt plaatsen. Er volgt een nieuw scherm;
  6. Vul de informatie in;
  7. Klik op Opslaan;
  8. Het verschijnt nu als geel bolletje op de kaart. Dat betekent dat het ticket is aangemaakt. De Accountable of Support zal het ticket toewijzingen aan een Verantwoordelijke.
  1. Open de app en log in;
  2. Download het gewenste project vanuit de cloud naar je device (als je dit nog niet hebt gedaan);
  3. Selecteer het project;
  4. Selecteer de juiste tekening aan de linkerkant. De tekening zal openen;
  5. Klik op de kaart waar je het ticket wilt plaatsen. Er volgt een nieuw scherm;
  6. Vul de informatie in;
  7. Klik op Opslaan;
  8. Het verschijnt nu als geel bolletje op de kaart. Dat betekent dat het ticket is aangemaakt. De Accountable of Support zal het ticket toewijzingen aan een Verantwoordelijke.
Bijgewerkt op 04-11-2022