1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reporter
  4. Hoe verwijder ik een Reporter?
"Nadat een Reporter is verwijderd, blijven de Tickets die al zijn gemaakt zichtbaar voor die Reporter."
Ed

Hoe verwijder ik een Reporter?

Print Friendly, PDF & Email

Een Reporter kan eenvoudig worden verwijderd via de website van Ed Controls. Dit kan gedaan worden door een Eindverantwoordelijke of Support.

Dit gaat als volgt:

1. Log met Firefox of Chrome in bij web.edcontrols.com
  2. Open het gewenste project;
  3. Klik op het tabblad Reporter. Je komt in het overzicht van Reporters;
  4. Zoek de juiste Reporter in jouw lijst;
  5. Klik achter de Reporter die je wil verwijderen op het prullenbak-icoon;
  6. Bevestig dat je die Reporter wilt verwijderen;
  7. De Reporter is nu verwijderd.

De verwijderde Reporter blijft altijd toegang hebben tot de eigen aangemaakte tickets.

Bijgewerkt op 17-12-2021