1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Audits & templates
  4. Hoe voeg ik een foto toe aan een auditvraag?
"Een bestand dat geen locatie op een tekening heeft, voeg je makkelijk toe als bijlage."
Ed

Hoe voeg ik een foto toe aan een auditvraag?

Print Friendly, PDF & Email

Het is mogelijk om een bijlage toe te voegen aan een auditvraag. Een bijlage kan een foto en/of een bestand zijn. Deze bijlage is niet gekoppeld aan een locatie op een tekening en dus ook géén ticket.

Een bijlage toevoegen aan een auditvraag gaat als volgt:

1. Log in;
  2. Open het gewenste project;
  3. Ga naar het tabblad audits;
  4. Tik op een audit om die te openen of start een nieuwe audit;
  5. Vind de juiste vraag in de audit;
  6. Klik op de plus (+) onder de vraag;
  7. Kies of je een foto wil maken of een bijlage vanaf jouw mobiele toestel wil toevoegen;
  8. Bevestig de gemaakte foto of de gemaakte selectie;
  9. De bijlage(n) staan nu bij de auditvraag;
  10. Klik op opslaan om de wijzigingen door te voeren.
  1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Open het gewenste project;
  3. Ga naar het tabblad Audits;
  4. Klik op juiste audit om die te openen, of start een nieuwe audit;
  5. Vind de juiste vraag in de audit;
  6. Klik op de plus (+) onder de vraag;
  7. Kies nu de bijlage(n) die je wilt toevoegen en bevestig de keuze;
  8. De bijlage(n) staan nu bij de auditvraag;
  9. Klik op opslaan om de wijzigingen door te voeren.

Let op: Een bijlage voor een auditvraag kan een van de volgende bestandstypen zijn; PNG, JPG, JPEG, PDF, XLS, XLSX, DOC, DOCX.

Tip: Het toevoegen van een losse foto aan een auditvraag kan niet worden verplicht. Door de juiste vraagstelling kan er toch op worden gestuurd.

Bijgewerkt op 24-02-2021