1. Home
  2. Beheer
  3. Hoe archiveer ik een project?
"Een gearchiveerd project vind je terug door 'Gearchiveerde projecten' te selecteren als weergave."
Ed

Hoe archiveer ik een project?

Print Friendly, PDF & Email

Een project kan je archiveren zodra het is afgerond of niet langer in gebruik is. Het project kan alleen gearchiveerd worden door de Administrator en/of Eindverantwoordelijk van een project.

Het archiveren van een project doe je zo:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Zoek het juiste project;
  3. Beweeg met de muis over het project;
  4. Klik op het pennetje dat verschijnt;
  5. Klik op ‘Project archiveren’;
  6. Het project is nu gearchiveerd.

Let op: Een project de-archiveren werkt op dezelfde manier. Bij stap 5 klik je dan op ‘Project de-archiveren’.

Tip: In het menu aan de linkerkant van het beginscherm kan je filteren op ‘Gearchiveerd’. Doe dit om al jouw projecten in het archief te zien.

Bijgewerkt op 10-12-2021