1. Snel delen en snel toegang: Ontdek de mogelijkheid om Tickets te delen!

Snel delen en snel toegang: Ontdek de mogelijkheid om Tickets te delen!

Print Friendly, PDF & Email

Je kunt nu tickets delen met onderaannemers of teamleden, zowel op iOS als Android! Deel eenvoudig het ticket rechtstreeks vanuit je telefooncontacten, zonder dat er een e-mailadres nodig is!

Hoe werkt het?

1. Op het bewerkingsscherm van het ticket, klik op de “Delen” knop. Alleen gebruikers met de rollen “Verantwoordelijke” en “Support” zien de “Delen” knop.

2. Kies de rol die je aan de gebruiker wilt toewijzen.

3. In het deelvenster kies je een van de deelmethoden, zoals WhatsApp, berichten, e-mail, etc.

Opmerking: De link is slechts 7 dagen geldig en kan slechts door 1 persoon worden gebruikt. Registratie is vereist om toegang te krijgen tot het gedeelde ticket.