1. 3D-modellen geïntegreerd in Ed Controls!

3D-modellen geïntegreerd in Ed Controls!

Print Friendly, PDF & Email

Interactieve 3D-modellen zijn nu geïntegreerd in onze web-app, waardoor je complexe concepten op een boeiendere manier kan verkennen en begrijpen. Met eenvoudige muis- of aanraakbewegingen kun je nu deze modellen draaien en inzoomen, waardoor je gebruikerservaring wordt verrijkt.

Ed Controls biedt een krachtige 3D-viewer waarmee je gemakkelijk IFC-bestanden kunnen uploaden, bekijken en analyseren. De viewer is eenvoudig te gebruiken en biedt een groot aantal functies, waaronder:

• Uploaden van IFC-bestanden,
  • Converteren van IFC-bestanden naar 3D-modellen,
  • 2D- en 3D-weergave van IFC-bestanden,
  • Vervangen en herstellen van 3D-modellen.

Lees ook: Hoe werkt de 3D viewer in Ed Controls