1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Welke acties kan ik alleen via de browser (web.edcontrols.com) uitvoeren?
"Een Admin kan de rollen Manager of Eindverantwoordelijke geven."
Ed

Welke acties kan ik alleen via de browser (web.edcontrols.com) uitvoeren?

Print Friendly, PDF & Email

Sommige opties zijn alleen beschikbaar via web.edcontrols.com. Het gaat meestal om beheersfuncties.

Let op: Sommige opties hieronder zijn alleen beschikbaar voor collega’s met de rol Manager of Eindverantwoordelijke.

Alleen via de browser:

• Projecten aanmaken, wijzigen en archiveren;
  • Rollen in een project toewijzen en wijzigen;
  • Tekeningen toevoegen en wijzigen;
  • Audittemplates aanmaken en beheren.

Alles wat je met de app kunt doen, is ook mogelijk via de browser. Het gaat dan om:

• Projecten inzien;
  • Tickets aanmaken, inzien, wijzigen en archiveren;
  • Rollen, einddatum en status van een ticket toevoegen en wijzigen;
  • Foto’s en reacties aan een ticket toevoegen;
  • Audits inzien, starten en invullen;
  • Audits aftekenen;
  • Rapporten exporteren.

Het voordeel van mobiele apparaten is dat je op de bouwplaats direct foto’s kunt nemen. De app maakt dat makkelijker en intuïtiever.