1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Aan de slag
  4. Hoe voeg ik een Support toe?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Hoe voeg ik een Support toe?
"Het aanmaken en wijzigen van projecten kan alleen via web.edcontrols.com en dus niet via de app."
Ed

Hoe voeg ik een Support toe?

Print Friendly, PDF & Email

Een Support kan bij projectinstellingen worden toegevoegd. Alleen Administrators en Eindverantwoordelijke kunnen projectinstellingen wijzigen.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Beweeg met de muis over de projecttegel van het juiste project;
  3. Klik op het icoon in de vorm van een potlood, linksonder in de projecttegel Screenshot Ed Controls;
  4. Typ het e-mailadres van de persoon die je wilt toevoegen in onder het kopje Support;
  5. Druk op enter om het e-mailadres te bevestigen;
  6. Sla de wijzigingen op.

Het toevoegen van een Geïnformeerde en Geraadpleegde kan ook bij de projectinstellingen.

Bijgewerkt op 28-07-2021