1. Home
  2. Beheer
  3. Hoe koppel ik Ed Controls met DigiOffice?
"Wist je dat Ed Controls heel veel koppelingen beschikbaar heeft?"
Ed

Hoe koppel ik Ed Controls met DigiOffice?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls is makkelijk te koppelen met DigiOffice. Koppelingen met Ed Controls zijn mogelijk wanneer een Expert-licentie wordt afgenomen.

De koppeling tussen Ed Controls en DigiOffice betreft het beheer van tekeningen die in Ed Controls worden gebruikt. Tekeningen worden in DigiOffice beheerd en automatisch gesynchroniseerd met Ed Controls. De koppeling werkt voor alle projecten in Ed Controls van hetzelfde bedrijf.

Wat heeft onze accountmanager nodig om de koppeling op te zetten?

• De gebruikersnaam van de DigiOffice-account;
  • De URL die hoort bij het domein van de DigiOffice-omgeving.

Wat moet je doen in Ed Controls?

1. Login op Ed Controls via web.edcontrols.com;
  2. Maak een nieuw project aan door te klikken op ‘Nieuw project’;
  3. Selecteer het contract waar de koppeling voor is geactiveerd;
  4. Vul bij de ‘Referentienaam’ de exacte titel van het project in DigiOffice in;
  5. Vul de rest van de gegevens voor het project in;
  6. Klik op ‘maak aan’.

De koppeling zal nu tekeningen die in DigiOffice staan automatisch in Ed Controls zetten. In Ed Controls worden de tekeningen in groepen geplaatst. Dit kan op twee manieren.

Wanneer een bestaande groep tekeningen in Ed Controls dezelfde naam heeft als de ‘DocumentcategoryText’ in DigiOffice, dan zal die groep in Ed Controls worden gebruikt om de tekeningen te plaatsen.

Wanneer er in Ed Controls geen groep tekeningen bestaat met de ‘DocumentcategoryText’ als naam, dan zal een nieuwe groep tekeningen worden aangemaakt in Ed Controls om de tekeningen in te plaatsen. Deze nieuwe groep krijgt de naam van de ‘DocumentcategoryText’ in DigiOffice.

De koppeling zal elke 15 minuten de tekeningen updaten in Ed Controls. Op dit moment ondersteunt de koppeling tekeningen in pdf-formaat.

Let op: Deze koppeling kan alleen ingeschakeld worden met behulp van de accountmanager. Neem contact op voor meer informatie.

Bijgewerkt op 01-07-2021