1. Home
  2. Beheer
  3. Hoe koppel ik Ed Controls met DigiOffice?
"Wist je dat Ed Controls heel veel koppelingen beschikbaar heeft?"
Ed

Hoe koppel ik Ed Controls met DigiOffice?

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls is makkelijk te koppelen met DigiOffice. Koppelingen met Ed Controls zijn mogelijk wanneer een Expert-licentie wordt afgenomen.

De koppeling tussen Ed Controls en DigiOffice betreft het beheer van tekeningen die in Ed Controls worden gebruikt. Tekeningen worden in DigiOffice beheerd en automatisch gesynchroniseerd met Ed Controls.

Wat heeft onze accountmanager nodig om de koppeling op te zetten?

• De gebruikersnaam van de DigiOffice-account;
  • De URL die hoort bij het domein van de DigiOffice-omgeving;
  • De exacte naam van het project in DigiOffice.

Wat moet je zelf doen in Ed Controls en DigiOffice?

1. Login op Ed Controls via web.edcontrols.com;
  2. Selecteer het project waar je de bestanden uit DigiOffice mee wil koppelen;
  3. Upload de tekening eerst handmatig eenmalig in Ed Controls, dit mag in elke map naar wens zijn;
  4. Zorg dat de tekening in DigiOffice exact dezelfde naam heeft als in Ed Controls. Er wordt gezocht naar een match op basis van de bestandsnaam;
  5. Wanneer er een bestandsnaam match is en er is een nieuwere versie van de tekening beschikbaar in DigiOffice, dan zal de tekening automatisch gesynchroniseerd worden naar Ed Controls.

Let op: De synchronisatie van de tekeningen zal elke 15 minuten plaatsvinden.

Let op: Deze koppeling kan alleen ingeschakeld worden met behulp van de accountmanager. Neem contact op voor meer informatie.

Bijgewerkt op 07-01-2022