1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Hoe bekijk ik de tijdlijn van mijn project?
"Wie wat gedaan heeft in jouw project vind je terug in de tijdlijn van het project."
Ed

Hoe bekijk ik de tijdlijn van mijn project?

Print Friendly, PDF & Email

Alle wijzigingen in jouw project vind je terug in de tijdlijn van het project. De tijdlijn is te bekijken door de Eindverantwoordelijke van het project en de Administrators binnen jullie bedrijf.

Je bekijkt de tijdlijn als volgt:

1. Log in via web.edcontrols.com;
  2. Klik op het icoon in de vorm van een potlood, linksonder in de projecttegel van het project;
  3. Klik rechts in het scherm op ‘Tijdlijn van het project’;
  4. Hier zie je de wijzigingen van jouw project.

Let op: Wijzigingen vóór juli 2021 worden niet weergegeven.

Bijgewerkt op 01-07-2021