1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Help ons Ed Controls nog beter te maken!
"Samen met onze gebruikers werken we aan de best mogelijke versie van Ed Controls!"
Ed

Help ons Ed Controls nog beter te maken!

Print Friendly, PDF & Email

Ed Controls is nooit klaar. We zijn continu bezig om het systeem verder te ontwikkelen voor onze gebruikers. Ons doel is maximaal gebruikersgemak voor alle gebruikers met zo min mogelijk toeters en bellen. Hierbij wordt hulp van onze gebruikers altijd enorm gewaardeerd en zoveel mogelijk gebruikt. Hoe meer ideeën hoe beter.

Ed Controls is namelijk gemaakt door en voor de mensen op de bouwplaats. Vanuit moeilijkheden op de bouwplaats is Ed Controls ontstaan. Om die reden zijn we altijd op zoek naar jouw ervaringen.

• Loop jij tegen een probleem aan dat je opgelost wil zien?
  • Denk jij dat iets efficiënter of effectiever zou kunnen gebeuren?
  • Heb jij een idee dat een aanwinst is voor iedereen op de bouwplaats?

Jouw verhaal kan je met ons delen door middel van het onderstaande formulier. Jouw input kan je delen als een ‘User Story’. Door dit te doen leg je de nadruk van jouw verhaal op de reden en de ‘waarom’. Door een goede onderbouwing zal het bedenken van een oplossing uiteindelijk gemakkelijker zijn. De oplossing laat je over aan team Ed Controls. Als handvat voor jouw User Story kan je dit format gebruiken: Als -ROL- wil ik -IDEE-, omdat -REDEN-.

Voorbeeld User Story: Als mobiele gebruiker van Ed Controls wil ik kunnen zoeken op projectnaam, zodat ik gemakkelijk het project kan vinden waaraan ik wil werken.

Formulier voor het verzenden van een User Story:

Wijzigingsverzoek

• ✓ Valid number ✕ Invalid number

Let op: Het inzenden van een User Story betekent niet dat er automatisch iets mee gebeurt. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden.

Bijgewerkt op 25-05-2021