1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tools voor efficiënt samenwerken met je bouwpartners
"Hoe handig is dat je even een instructie kunt sturen naar je bouwpartner en dat hij weet wat je moet doen? Zo werken we gemakkelijk samen in Ed Controls!"
Ed

Tools voor efficiënt samenwerken met je bouwpartners

Print Friendly, PDF & Email

In dit artikel kun je diverse handleidingen downloaden en videos bekijken. Per module wordt er stil gestaan hoe je bepaalde functies binnen Ed Controls kunt introduceren en wat de doel ervan is.

Met behulp van Ed Controls kan jij met je bouwteam eenvoudig samenwerken, tijd besparen en de kwaliteit waarborgen.

Toelichting; De Eindverantwoordelijke en een Support kunnen tickets maken en deze toewijzen aan een Verantwoordelijke. De Verantwoordelijke wordt hiermee gratis in staat gesteld om een Ticket af te melden en van een foto en tekst te voorzien.

In aanvulling op een toelichting kan onderstaand document worden gebruikt om toe te mailen naar deze Verantwoordelijke.

Hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd wat diegene kan doen.

Klik hier om de video te bekijken hoe je tickets gereed meld als Verantwoordelijke.

Toelichting; De Eindverantwoordelijke en een Support kunnen audits klaar worden gezet en worden toegewezen aan een Verantwoordelijke. De Verantwoordelijke wordt hiermee gratis in staat gesteld om bijvoorbeeld een keuring uit te voeren en deze te voorzien van foto’s. De Audit kan ook door de Verantwoordelijke worden ondertekend.

Let op: Om tickets te maken door de Verantwoordelijke is de Reporter-rol nodig of zal de onderaannemer als Support moeten worden toegevoegd. Daarbij ziet diegene wel alles in het project en is dus niet altijd wenselijk. De Reporter-rol is dan goed alternatief.

In aanvulling op een mondelinge toelichting, kan onderstaand document worden gebruikt om toe te mailen naar deze Verantwoordelijke.

Hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd wat diegene kan doen.

Klik hier om de video te bekijken hoe je Audits gereed meld als Verantwoordelijke.

Toelichting; Indien de Reporter-functie geactiveerd is in het contract kan deze module worden gebruikt.

Hiermee kan gevraagd worden aan een vaste bouwpartner, beheerder of bewoner om tickets te maken, zonder dat diegene ook de Support-rol krijgt toegewezen waarin diegene alles kan zien.

Indien de Reporter-rol is toegewezen aan een persoon kan onderstaand document worden verstuurt en kan diegene stap-voor-stap lezen hoe de tickets gemaakt kunnen worden.

Actiepunten vastleggen in de bouw was nog nooit zo eenvoudig!
Bijgewerkt op 28-02-2024

Heeft dit artikel je geholpen?