1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Tools voor efficiënt samenwerken met je bouwpartners
"Hoe handig is dat je even een instructie kunt sturen naar je bouwpartner en dat hij weet wat je moet doen? Zo werken we gemakkelijk samen in Ed Controls!"
Ed

Tools voor efficiënt samenwerken met je bouwpartners

Print Friendly, PDF & Email

In dit artikel kun je diverse handleidingen downloaden en videos bekijken. Per module wordt er stil gestaan hoe je bepaalde functies binnen Ed Controls kunt introduceren en wat de doel ervan is.

Met behulp van Ed Controls kan jij met je bouwteam eenvoudig samenwerken, tijd besparen en de kwaliteit waarborgen.

Toelichting; De Eindverantwoordelijke en een Support kunnen tickets maken en deze toewijzen aan een Verantwoordelijke. De Verantwoordelijke wordt hiermee gratis in staat gesteld om een Ticket af te melden en van een foto en tekst te voorzien.

In aanvulling op een toelichting kan onderstaand document worden gebruikt om toe te mailen naar deze Verantwoordelijke.

Hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd wat diegene kan doen.

Klik hier om de video te bekijken hoe je tickets gereed meld als Verantwoordelijke.

Toelichting; De Eindverantwoordelijke en een Support kunnen audits klaar worden gezet en worden toegewezen aan een Verantwoordelijke. De Verantwoordelijke wordt hiermee gratis in staat gesteld om bijvoorbeeld een keuring uit te voeren en deze te voorzien van foto’s. De Audit kan ook door de Verantwoordelijke worden ondertekend.

Let op: Om tickets te maken door de Verantwoordelijke is de Reporter-rol nodig of zal de onderaannemer als Support moeten worden toegevoegd. Daarbij ziet diegene wel alles in het project en is dus niet altijd wenselijk. De Reporter-rol is dan goed alternatief.

In aanvulling op een mondelinge toelichting, kan onderstaand document worden gebruikt om toe te mailen naar deze Verantwoordelijke.

Hierin wordt stap-voor-stap uitgelegd wat diegene kan doen.

Klik hier om de video te bekijken hoe je Audits gereed meld als Verantwoordelijke.

Toelichting; Indien de Reporter-functie geactiveerd is in het contract kan deze module worden gebruikt.

Hiermee kan gevraagd worden aan een vaste bouwpartner, beheerder of bewoner om tickets te maken, zonder dat diegene ook de Support-rol krijgt toegewezen waarin diegene alles kan zien.

Indien de Reporter-rol is toegewezen aan een persoon kan onderstaand document worden verstuurt en kan diegene stap-voor-stap lezen hoe de tickets gemaakt kunnen worden.

Actiepunten vastleggen in de bouw was nog nooit zo eenvoudig!

Op deze pagina vind je standaard teksten die je kunt kopiëren en gebruiken om andere betrokkenen te informeren over de voordelen en het gebruik van ED Controls in jullie samenwerking.

Door deze tekst te delen, zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van hoe jullie met ED Controls werken, en hoe zij eraan toegevoegd kunnen worden voor een efficiënte en gestroomlijnde samenwerking.

Hieronder vind je de standaard tekst:

Tekst voor in de inkoopvoorwaarde
Digitaal werken op de bouw

Opdrachtnemer zal alle door Opdrachtgever benodigde informatie op dit gebied aanleveren via Ed Controls. Ongeacht het voorgaande is Opdrachtnemer ten volle aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of niet-tijdige uitvoering van de Overeenkomst.

Wet Kwaliteitsborging (Wkb)
Opdrachtnemer zal alle door Opdrachtgever benodigde informatie aanleveren via Ed Controls.

Tekst voor in het bestek
Opdrachtnemer zal alle door Opdrachtgever benodigde informatie op dit gebied aanleveren via Ed Controls. Ongeacht het voorgaande is Opdrachtnemer ten volle aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of niet-tijdige uitvoering van de Overeenkomst.

Voor de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB) zal Opdrachtnemer alle door Opdrachtgever benodigde informatie aanleveren via Ed Controls. Opdrachtnemer erkent dat het tijdig en nauwkeurig verstrekken van de benodigde informatie van cruciaal belang is voor de naleving van de WKB-vereisten. Opdrachtnemer verbindt zich ertoe om volledige medewerking te verlenen en alle relevante documentatie tijdig en in overeenstemming met de geldende voorschriften aan te leveren via Ed Controls.

Instructiemail voor onderaannemer
Beste [onderaannemer],

Wij maken gebruik van de bouwsoftware Ed Controls om onze werknemers te helpen het overzicht te bewaken. Hiermee hebben zij inzichtelijk welke taken nog open staan en welke zijn afgerond. Zo zien ze alle veranderingen in het project, wat bijdraagt aan een vlotte oplevering.

Wij zullen jullie als bouwpartner toevoegen aan de projecten waarin we samen werken. Jullie kunnen gratis gebruikmaken van de applicatie. Ed Controls is te downloaden in de App store of Google Play store (iOS of Android).

Wij verzoeken je als gebruiker te registreren en de toegewezen tickets en/of audits af te ronden.

Bekijk in dit filmpje hoe je tickets kunt afmelden. Als extra informatie tref je de handleiding aan in de bijlage.

Hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Ed Controls +31 570 724 021 of ga naar support.edcontrols.com.

Wij vertrouwen erop dat je meewerkt aan het tijdig afronden van de tickets voor het waarborgen van een vlotte oplevering.

Met vriendelijke groet,


[Organisatie]

Bijgewerkt op 12-06-2024

Heeft dit artikel je geholpen?