1. Verwijder overbodige groepen en structureer je gegevens!

Verwijder overbodige groepen en structureer je gegevens!

Print Friendly, PDF & Email

Organiseer je gegevens beter met de nieuwste update van Ed Controls. Verwijder onnodige groepen om een opgeruimde werkruimte en efficiëntere workflow te creëren.

Als een groep in de bibliotheek of een Templategroep geen bestanden/tekeningen bevat, kun je deze nu eenvoudig verwijderen. Dit helpt verwarring te voorkomen en zorgt voor een overzichtelijkere interface voor gebruikers.

Navigeer makkelijker door essentiële bestanden en Templates, zodat je team beter kan samenwerken!