1. Nieuwe features per 07-04-2022

Nieuwe features per 07-04-2022

Print Friendly, PDF & Email
  • We merkten op dat er veel vragen kwamen over het vernieuwen van tekeningen. Waar deze eerder overschreven werden als de bestandsnaam overeen kwam in het archief, hebben we het nu opgelost dat gearchiveerde tekeningen die worden vernieuwd, automatisch weer actief gezet worden. Lees hier meer over het vernieuwen van tekeningen en bestanden.
  • We hebben een wijziging doorgevoerd in de Reporter module. Het is vanaf nu inzichtelijker hoe je een Reporter kan verwijderen en wat de gevolgen daarvan zijn. Er zal een pop-up naar voren komen waarin wordt uitgelegd dat de Reporter nog steeds zijn eigen tickets kan inzien, echter geen nieuwe tickets meer kan aanmaken.