1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Kan ik de versie van een bestand wijzigen?
"Versiebeheer maakt het mogelijk om te schakelen tussen verschillende versies van een bestand."
Ed

Kan ik de versie van een bestand wijzigen?

Print Friendly, PDF & Email

In de Bibliotheek kun je de verschillende versies van een bestand beheren.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Kies het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad Bibliotheek;
  4. Zoek je het juiste bestand;
  5. Klik vervolgens op de naam van het bestand;
  6. De huidige versie van het bestand staat links in beeld. Dit bestand wordt gemarkeerd weergegeven aan de rechterkant;
  7. Selecteer in de geschiedenis van het bestand de versie die je wilt weergeven;
  8. Klik op ‘Herstel deze versie’ om de versie te wijzigen;
  9. De handeling wordt in de geschiedenis van het bestand opgeslagen.