1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Hoe verwijder of archiveer ik een audittemplate?
"Teveel templates is onoverzichtelijk. Maak alleen de templates die vaag worden gebruikt zichtbaar."
Ed

Hoe verwijder of archiveer ik een audittemplate?

Print Friendly, PDF & Email

Je kunt audittemplates niet definitief verwijderen. Die kunnen alleen worden gearchiveerd. Na archivering is de template niet meer zichtbaar op de mobiele apparaten.

Via web.edcontrols.com kun je de audittemplate nog wel vinden in het archief en kun je de template eventueel ook de-archiveren. In dat geval wordt de template ook weer zichtbaar op de mobiele apparaten.

Je archiveert een audittemplate als volgt:

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Selecteer je project;
  3. Kies het tabblad templates;
  4. Selecteer de juist groep met audittemplates;
  5. Ga naar de audittemplate die je wilt archiveren;
  6. Klik achter de naam van de audittemplate op het archiveringsicoon icon ticket archive. Het archiveringsicoon wordt donkergrijs. Dat betekent dat de audittemplate gearchiveerd is.
Bijgewerkt op 01-07-2021