1. Meer flexibiliteit in het toevoegen van handtekeningen aan een Audit

Meer flexibiliteit in het toevoegen van handtekeningen aan een Audit

Print Friendly, PDF & Email

De optie om een handtekening in te vullen als antwoord is toegevoegd aan de antwoordmogelijkheden in het Audit-template. Door deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers nu specifieke delen/vragen van een audit, in plaats van alleen de gehele audit, ondertekenen.

De handtekeningen zullen zichtbaar zijn in de PDF- en Excel-export.