1. Filteren over meerdere projecten

Filteren over meerdere projecten

Print Friendly, PDF & Email

Op veler verzoek hebben we filteren over meerdere projecten toegevoegd aan Ed Controls. Om de resultaten van de project-overstijgende filters verder te analyseren, kun je die exporteren naar Excel. Het gaat vooralsnog om audit en tickets. Andere filteropties over meerdere projecten volgen.

Met de nieuwe filters kan, bijvoorbeeld, de veiligheidscoƶrdinator de status bekijken van alle tickets bij alle projecten die te maken hebben met veiligheid. Ook kan de directie op basis van de openstaande tickets van alle projecten zien hoe het bouwproces binnen het bedrijf verloopt.

Filteren op audits in meerdere projecten tegelijkertijd geeft weer hele nieuwe mogelijkheden. Stel je bent werkzaam in de brandwerende sector. Als je een specifieke template hebt voor brandwerende muren wil je weten wat het resultaat is van de audits op deze muren in alle projecten.

Het nieuwe filter vind je links bovenin het scherm. Die toont alleen als je al in een project zit. Via de dropdown selecteer je meerdere projecten en vervolgens filter je op labels, personen en status.

We introduceerden de uitgebreide filteropties in november 2020. Sindsdien hebben we die verfijnd en meer mogelijkheden toegevoegd. We blijven aan deze functionaliteit bouwen. Heb je ideeƫn, laat het ons dan weten.