1. Bespaar tijd door meerdere Audits tegelijk te maken!

Bespaar tijd door meerdere Audits tegelijk te maken!

Print Friendly, PDF & Email

Een paar weken geleden hebben we deze nieuwe functionaliteit geïntroduceerd, om meerdere Audits tegelijk aan te maken! Zo bespaar je tijd, en kan je snel weer aan de slag.

In plaats van één voor één Audits handmatig aan te maken, maak je nu meerdere Audits tegelijk door simpelweg je antwoorden in een Excel-bestand in te vullen. We hebben nu een kolom toegevoegd, zodat je ook tekeningen kunt toevoegen in de Excel sheet. Het Excel-bestand moet gedownload worden vanuit Ed Controls. Deze importeer je in Ed Controls. Zodra je deze actie hebt uitgevoerd, staan de Audits klaar in Ed Controls.

Bij Ed Controls streven we naar de beste manier om jou te laten werken, zodat je tijd bespaart en je project op tijd aflevert. Met deze update lukt dit je nóg beter.