1. Antwoord met een afbeelding in de Audit module

Antwoord met een afbeelding in de Audit module

Print Friendly, PDF & Email

Het is nu mogelijk om afbeeldingen als een antwoord toe te voegen in het Audit template. Zo kan je nog exacter aangeven waar het precies om gaat.

Deze functie is beschikbaar in de audit via het web, iOS, and Android. De afbeeldingen worden ook toegevoegd aan de geëxporteerde bestanden.

Deze functie zorgt voor nieuwe mogelijkheden in herinrichtingsprojecten en bij  renovatiewerkzaamheden. Bij het kiezen van een andere kleur muur of een bepaald tegelpatroon kan je nu duidelijk het verschil zien en het kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.