1. Meerdere Tickets/Audits in een keer aanpassen

Meerdere Tickets/Audits in een keer aanpassen

Print Friendly, PDF & Email

Tickets

Waar het eerder al mogelijk was om een Verantwoordelijke in een keer toe te voegen aan alle of een grote hoeveelheid Tickets, heeft team Ed Controls het nu mogelijk gemaakt om daarnaast nog andere acties in “bulk” te kunnen uitvoeren. Dit maakt Ed Controls nóg makkelijker in gebruik.

Zo is het vanaf nu mogelijk om bij Tickets de volgende acties in grote hoeveelheid uit te voeren:

• Naast het toevoegen, ook het verwijderen van de Verantwoordelijke;
  • Het toevoegen en verwijderen van Geïnformeerden;
  • Het toevoegen en verwijderen van Geraadpleegden;
  • Het toevoegen en verwijderen van labels.

Dit maakt het toevoegen van gebruikers aan het project een stuk makkelijker. Filter eenvoudig zelf op welke tickets je iemand wilt toevoegen en gebruik het “Wijzig persoon” icoontje en diegene heeft toegang! Lees hieronder verder hoe je dit precies per rol moet uitvoeren.

Audits

Naast het Tickets tabblad heeft team Ed Controls het ook mogelijk gemaakt om ook Audits in grote hoeveelheid te kunnen archiveren en de-archiveren. Selecteer simpelweg de Audits die je wilt archiveren/de-archiveren en klik op het “Archiveer” icoontje.

Lees ook: Welke rollen zijn er en hoe kan ik deze toewijzen?

Lees ook: Hoe archiveer ik een Audit?