1. Importeer Templates van andere projecten als concept

Importeer Templates van andere projecten als concept

Print Friendly, PDF & Email

Je kunt vanaf nu ook Templates vanuit een ander project importeren als concept. Zo bespaar je tijd doordat je niet opnieuw een Template aan hoeft te maken als je deze al in een ander project hebt staan.

Dit doe je gemakkelijk door op “Importeren als concept” te klikken. Je vindt dit naast “Importeren”. Het Template wordt zo naar je huidige project geïmporteerd als concept. Je kunt nog eventuele aanpassingen maken voordat je het Template volledig importeert.

Werk slimmer en bespaar tijd met Templates, veel succes!