1. Behoud een duidelijk overzicht door labels te gebruiken in de Template en Audit module!

Behoud een duidelijk overzicht door labels te gebruiken in de Template en Audit module!

Print Friendly, PDF & Email

We introduceren een nieuwe functie in Ed Controls die het taggen en filteren in de Template- of Audit module vereenvoudigt. Voeg tot 15 tags toe om je project georganiseerd te houden en je te concentreren op relevante Templates/Audits, waardoor je tijd bespaart en rommel vermindert.

Templates met labels worden geïntegreerd in je audit, waardoor de consistentie in je project gewaarborgd is. Maak meerdere Audits aan vanuit een enkele Template met behulp van specifieke veiligheidstags en voeg of verwijder labels naar behoefte.

Onthoud dat de labelfilter werkt als een EN-filter. Als je meerdere labels selecteert, zie je alleen Templates/Audits die ALLE geselecteerde labels bevatten.

Ervaar de kracht van georganiseerd gegevensbeheer met Ed Controls!