1. Verplicht bewijs van voltooiing voor tickets

Verplicht bewijs van voltooiing voor tickets

Print Friendly, PDF & Email

Bij Ed Controls zetten we ons in voor verbeterd projectbeheer . Onze nieuwste functionaliteit vereist nu verplicht bewijs indiening bij het markeren van tickets als afgerond, wat zorgt voor grondige documentatie en verbeterde kwaliteitsborging.

Schakeloptie op nieuw ticketscherm:

• Bij het aanmaken van een nieuw ticket zien gebruikers nu een schakeloptie om verplichte bewijsindiening af te dwingen.
  • Deze schakeloptie staat standaard ingesteld op de projectinstellingen, wat zorgt voor consistentie binnen het project. Als de projectinstelling verplicht bewijs vereist, staat de schakelaar standaard aan, en vice versa.

Voltooiingsproces voor verantwoordelijke gebruikers:

• Wanneer een verantwoordelijke gebruiker de ticketstatus wijzigt naar “afgerond,” verschijnt er een pop-up die hen vraagt om een bewijs toe te voegen als er nog geen bewijs is toegevoegd.
  • Als er al een bewijs bestaat, verschijnt er een selectievakje waarmee de gebruiker kan bevestigen dat het bewijs is geleverd.
  • De knop “afronden” blijft uitgeschakeld totdat de gebruiker tekst of een bijlage als bewijs toevoegt, waardoor het sluiten van incomplete tickets wordt voorkomen.
  • Hetzelfde gedrag wordt toegepast wanneer een ticket wordt heropend, wat zorgt voor consistentie en verantwoording.

Bulk bewerkingsbeperkingen:

• Bulkbewerkingen naar de status “afgerond” zijn alleen toegestaan voor tickets waarvoor geen bewijs nodig is.
  • Een informatieve boodschap verduidelijkt waarom bepaalde tickets niet in bulk naar “afgerond” kunnen worden bewerkt.

Voordelen van de verplichte bewijsindiening:

• Verhoogde verantwoording: Zorgt ervoor dat alle taken als voltooid worden gemarkeerd met het juiste bewijs.
  • Verbeterde documentatie: Maakt het gemakkelijker om afgeronde tickets te beoordelen en te controleren met duidelijk visueel bewijs.
  • Consistentie en duidelijkheid: Zorgt voor een consistente behandeling van tickets binnen het project met duidelijke procesrichtlijnen.

Deze functionaliteit is beschikbaar voor gebruikers met Pro en Expert licenties op alle platforms. We geloven dat deze update de manier waarop projecten worden beheerd aanzienlijk zal verbeteren, door een extra laag van kwaliteitsborging en verantwoording te bieden.