1. Verbeter je PDF-export met nieuwe functies!

Verbeter je PDF-export met nieuwe functies!

Print Friendly, PDF & Email

We zijn trots om nieuwe functies te introduceren om je PDF-exportervaring te verbeteren. Deze updates verbeteren de leesbaarheid, aanpasbaarheid en nauwkeurigheid, waardoor uw rapporten uitgebreider en gebruiksvriendelijker worden. Probeer ze vandaag nog uit en zie het verschil in je rapporten!

Exporteer tickets zonder pagina-einde onderbrekingen

Het afdrukken van PDF-rapporten kan frustrerend zijn als de inhoud van tickets over verschillende pagina’s is verdeeld. Onze nieuwe functie voorkomt pagina-einden binnen een ticket, zodat alle details op één pagina blijven staan.

Belangrijkste functies:

• Voorkomt dat inhoud over pagina’s wordt opgesplitst.
  • Houdt alle details (status, titel, locatie, data, gebruikers, beschrijving, gekoppelde audits) op één pagina.
  • Standaard Optie ingeschakeld.
  • Beschikbaar voor alle lay-outs, inclusief aangepaste lay-outs.

Pas je audits aan met instelbare afbeeldingsformaten

Niet alle afbeeldingen in PDF-exports passen in één formaat. Gebruikers kunnen nu kiezen tussen grote of kleine afbeeldingen bij het exporteren van audits.

Belangrijkste functies:

• Optie om te kiezen tussen grote of kleine afbeeldingen.
  • De standaardgrootte is klein.
  • Grote afbeeldingen worden verkleind tot 200px hoogte.
  • Ondersteunt afbeeldingen in vragen, opmerkingen en meerkeuzeopties.

Verbeter de nauwkeurigheid van rapporten met tijdstempels voor afbeeldingen

Weten wanneer een foto is genomen is cruciaal. Onze nieuwe functie voegt tijdstempels toe aan alle afbeeldingen in je geëxporteerde PDF-rapporten en print de uploaddatum en -tijd voor elke afbeelding.

Belangrijkste functies:

• Voegt tijdstempels toe aan alle afbeeldingen.
  • Drukt uploaddatum en -tijd af.
  • Toepasbaar op alle lay-outtypes en afbeeldingsformaten.
  • Zorgt voor traceerbaarheid en nauwkeurigheid.