1. Introductie van duidelijke navigatiepaden in alle modules

Introductie van duidelijke navigatiepaden in alle modules

Print Friendly, PDF & Email

Om de gebruikerservaring te verbeteren en werkprocessen te stroomlijnen, introduceren we een nieuwe functie die de navigatie binnen de ticket-, audit- en bibliotheekmodules verbetert.

Voor auditors en projectmanagers die met meerdere audits of tickets bezig zijn, kan het gemakkelijk gebeuren dat je de weg kwijtraakt, vooral na onderbrekingen of bij het wisselen tussen verschillende projectniveaus. Dit kan leiden tot tijdrovend terugbladeren om er zeker van te zijn dat je aan het juiste item werkt.

De oplossing: Duidelijke padenweergave

Om dit op te lossen, hebben we een duidelijk pad weergegeven bovenaan het detailscherm in de ticket-, audit- en bibliotheekmodule. Dit pad toont je huidige locatie binnen de projecthiërarchie—project, tekengroep, tekening en het specifieke ticket of de audit. Het ticket-ID en de status zijn ook duidelijk zichtbaar voor snelle referentie.

• Snelle navigatie: Elk deel van het pad is klikbaar, zodat je eenvoudig kunt terugkeren naar verschillende niveaus van je project. Bijvoorbeeld, klikken op de projectnaam brengt je terug naar de ticketlijst op projectniveau. Klikken op de tekengroep brengt je naar de ticketlijst op groepsniveau, enzovoort.
  • Ondersteuning voor meerdere projecten: De functie werkt naadloos met meerdere projectselecties, waardoor je navigatie intuïtief en efficiënt blijft.
  • Strakke interface: Lange titels worden ingekort voor leesbaarheid en een waarschuwingspop-up voorkomt onopgeslagen wijzigingen bij het navigeren naar andere schermen.

Deze functie is momenteel beschikbaar voor de bibliotheek- en ticketmodules op het web, de ticket- en auditmodules op Android, en de bibliotheek-, ticket- en auditmodules op iOS. Houd de updates in de gaten voor een aanstaande release in alle modules!