1. Blijf op de hoogte van je taken met deadlineherinneringen

Blijf op de hoogte van je taken met deadlineherinneringen

Print Friendly, PDF & Email

Het beheren van meerdere taken en deadlines kan soms overweldigend zijn, vooral bij belangrijke tickets en audits. Om je te helpen georganiseerd te blijven en ervoor te zorgen dat je geen cruciale deadlines mist, introduceert Ed Controls een nieuwe functie: deadlineherinneringen. Deze functie zorgt ervoor dat je als Verantwoordelijke 7 dagen voor de vervaldatum een e-mailherinnering ontvangt voor aankomende deadlines van tickets of audits.

Hoe werkt het? 

Als Verantwoordelijke gebruiker kun je nu 7 dagen van tevoren e-mailherinneringen ontvangen voor aankomende deadlines van tickets of audits.

Zo haal je het meeste uit deze functie:

  1. Stel je herinneringsvoorkeuren in 

In je gebruikersinstellingen vind je de optie om deze herinneringen in of uit te schakelen. Zet de herinnering eenvoudig aan of uit op basis van je voorkeur. Zodra ingeschakeld, ontvang je precies 7 dagen voor de deadline een handige e-mail, zodat je van tevoren goed voorbereid bent.

  1. E-mails gegroepeerd per project 

Om alles georganiseerd te houden, zullen de herinneringsmails alle tickets en audits met aankomende deadlines vermelden, netjes gegroepeerd per project. Dit geeft je een duidelijk overzicht van welke taken je aandacht binnen de week vereisen.

  1. Realtime meldingen voor urgente taken 

Voor tickets en audits met deadlines die minder dan 7 dagen verwijderd zijn, ontvang je geen e-mailmelding. In plaats daarvan zal Ed Controls je via realtime meldingen op de hoogte houden en je direct op de hoogte stellen van naderende deadlines. Blijf op de hoogte van de release van deze functie binnenkort!

Deze nieuwe functie is bedoeld om je tijd te besparen en de stress van het beheren van meerdere deadlines te verminderen. Blijf je taken voor en mis nooit meer een deadline!