1. 15 februari 2022

15 februari 2022

Print Friendly, PDF & Email

Nieuw in Ed Controls

Welkom bij de update van nieuwe functionaliteiten in Ed Controls. In deze editie:

• Maak nu als Reporter tickets op GPS kaart
  • Verbeteringen koppeling Woningborg
  • Heb jij al een gratis online training gevolgd?

Maak nu als Reporter tickets op GPS kaart

Een Reporter kan tickets maken op een toegewezen tekening. Vanaf nu kan een Reporter ook op de GPS kaart tickets maken. Wil je meer weten over de rechten van een Reporter? Klik dan op op onderstaande knop.

Lees meer over de rechten van een Reporter

Verbeteringen koppeling Woningborg

Ed Controls heeft een koppeling met het WKI instrument van Woningborg. Woningborg checkt ingestuurde audits op kwaliteit. We hebben twee punten verbeterd om werken met deze koppeling gemakkelijker te maken.

1. Om gemakkelijk in een afgekeurde audit te zien welke vraag een verbeterslag nodig heeft, wordt nu per hoofdstuk/categorie aangegeven welke dat zijn.

2. Terugkoppeling van Woningborg verscheen altijd in een nieuwe audit. Vanaf nu verschijnt dit in de betreffende ingestuurde audit. Zo houd je dus alles op één plek.

Meer weten? Klik op onderstaande knop (scroll door naar “Reactie door Woningborg in Ed Controls”).

Lees meer over de koppeling met Woningborg

Heb jij al een gratis online training gevolgd?

Wij werken continu aan het verbeteren van Ed Controls en gebruiksgemak is daarbij het uitgangspunt, maar soms is het fijn om stap-voor-stap uitgelegd te krijgen hoe iets werkt. Afgelopen jaren vonden er succesvolle Starters- en Pro-trainingen plaats. Kon je er niet bij zijn? We organiseren regelmatig nieuwe gratis trainingen. Voor deze trainingen zijn nog enkele plekken beschikbaar:

Online Starters-training
(10 mei en 14 juni)
Deze training is voor iedereen die gaat starten met Ed Controls, of net gestart is en nog vragen heeft.

Online Pro-training
(5 april en 7 juni)
Je gebruikt Ed Controls al een tijdje, maar wil meer uit de software halen. Na deze training zet je Ed Controls nóg slimmer in en kun je werken met audits.

Volg gratis een online training