1. 15 maart 2022

15 maart 2022

Print Friendly, PDF & Email
15 maart 2022

Nieuw in Ed Controls

Welkom bij de update van nieuwe functionaliteiten in Ed Controls. In deze editie:

• Meerdere tickets tegelijkertijd wijzigen
  • Wijzig de bestandsnaam in Bibliotheek
  • Meer info over Audits nu zichtbaar in Tickets & voorblad PDF
  • Download het originele bestand in Bibliotheek

Meerdere tickets tegelijkertijd wijzigen

Voor bepaalde werkzaamheden is het wijzigen van meerdere tickets tegelijk een goede uitkomst. Bijvoorbeeld de jaarlijkse check van alle brandslangen. Hiervoor moet elk jaar iemand als Verantwoordelijk worden aangesteld.

Vanaf nu is het mogelijk om labels en Verantwoordelijken tegelijkertijd te wijzigen in meerdere tickets.

Lees hoe je één of meerdere tickets tegelijkertijd wijzigt

Wijzig de bestandsnaam in Bibliotheek

Het is vanaf nu mogelijk om de bestandsnaam te wijzigen in Bibliotheek. Zelfs wanneer deze al gekoppeld is aan een tekening.

Lees meer over hoe je een bestandsnaam in Bibliotheek wijzigt

Meer info over Audits nu zichtbaar in Tickets & voorblad PDF

Door gesprekken met jou als Ed Controls-gebruiker, kwamen we erachter dat enorm helpt om op bepaalde plekken in Ed Controls meer info over een Audit te zien. Daarom hebben we op de volgende twee plekken informatie toegevoegd:

1. Tickets
In de Audit-link, in het tabje Tickets, staat nu ook de Audit titel.

2. PDF
Op het voorblad van een PDF staat nu niet alleen de Audit-titel, maar ook de groepsnaam en Templatenaam.

Zo maak je een Audit template

Download het originele bestand in Bibliotheek

Het kan gebeuren dat je het originele bestand bent kwijtgeraakt na het uploaden in Ed Controls.

Vanaf nu is in Bibliotheek een knop beschikbaar om het originele bestand te downloaden. Super handig als je deze snel nodig hebt, of kwijt bent!