1. 20 Januari 2022

20 Januari 2022

Print Friendly, PDF & Email
20 januari 2022

In Ed Controls kun je templates maken voor audits. Er zijn 2 soorten; gebiedsaudits en object audits. We zagen dat in bijna alle gevallen gebiedsaudits gemaakt werden. Daarom maken we het gebruik van gebiedsaudits makkelijker.

Vanaf nu wordt een audit template gestart als gebiedsaudit. Wil je toch een object audit maken? Klik dan op ‘Maak dit een object audit’ onder ‘Templates’ in de webversie van Ed Controls. Zie de afbeelding hieronder.

Lees meer over gebieds- en object audits