1. 25 april 2022

25 april 2022

Print Friendly, PDF & Email

Nieuw in Ed Controls

Welkom bij de update van nieuwe functionaliteiten in Ed Controls. In deze editie:

• Sorteren op de tekeninggroep en tekening
  • Mogelijkheden bij het afdrukken van tickets zijn uitgebreid
  • Overige updates

Sorteren op de tekeninggroep en tekening

De sorteerfunctie in Ed Controls is uitgebreid. Sorteer vanaf nu op tekeninggroep en onderliggende tekeningen. Klik op de blauwe pijl om te wisselen tussen op- en aflopend sorteren.

Lees meer over filteren en sorteren

Afdrukmogelijkheden tickets uitgebreid

De tijdslijn van een ticket toevoegen was al mogelijk met exporteren. De keuze is nu uitgebreid:

• Tijdslijn met commentaar (met commentaren en wijzigingen),
  • Alleen de commentaren (zonder wijzigingen van rollen etc.)
  • Zonder commentaren (dus alleen wijzigingen van rollen etc.)
Lees meer over tickets printen

Overige updates

• Gearchiveerde tekeningen worden automatisch weer actief als deze worden bewerkt.
  • De filterfunctie voor labels is verbeterd.
  • Reporter heeft nu hetzelfde filter panel als Tickets en Audits.