1. Home
  2. Statistieken
  3. Welke data kan ik analyseren in het Dashboard?
"Informatie van projecten kunnen als geheel, maar ook per project worden bekeken."
Ed

Welke data kan ik analyseren in het Dashboard?

Print Friendly, PDF & Email

Het Dashboard van Ed Controls is beschikbaar voor de rollen Manager en Eindverantwoordelijke wanneer een Expert licentie wordt afgenomen. In het Dashboard staan alle data en statistieken van alle projecten en betrokken Eindverantwoordelijken. Je kan zelf kiezen wat je wilt weergeven in het Dashboard.

Dit gaat als volgt:

1. Log in bij Ed Controls via web.edcontrols.com;
  2. Klik rechts in het scherm op Dashboard;
  3. Klik nu rechts bovenin het scherm op de optie ‘Dashboard data’;
  4. Selecteer in het menu dat verschijnt welke data je wilt weergeven;
  5. Klik op ‘Pas toe’;
  6. De data van jouw selectie wordt nu weergegeven.

Lees ook: Hoe pas ik de periode aan in het Dashboard?

Lees ook: Kan ik periodes met elkaar vergelijken in het Dashboard

Bijgewerkt op 18-11-2020