1. Home
  2. Aan de slag
  3. Waarom duurt het synchroniseren van projecten lang?
"Tip: bespaar tijd en kosten en download projecten met wifi-verbinding. "
Ed

Waarom duurt het synchroniseren van projecten lang?

Print Friendly, PDF & Email

De snelheid van synchroniseren is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding. Over het algemeen is een wifi-verbinding sneller dan een mobiele 3G/4G verbinding.

Grafische bestanden zijn veel groter dan tekst. Dus een project met veel tekeningen en foto’s duurt langer om binnen te halen dan een project met weinig tekeningen en foto’s. Gelukkig hoeft veel van deze informatie maar één keer geladen te worden.

Let op: Het uploaden van tekeningen via 3G/4G zou kunnen leiden tot hogere kosten bij je telefoonprovider. Dit is afhankelijk van je abonnement.