1. Home
  2. Bibliotheek
  3. Hoe voeg ik een bestand toe?
"Herlaad de pagina als je nieuwe bestand niet direct in het overzicht verschijnt."
Ed

Hoe voeg ik een bestand toe?

Print Friendly, PDF & Email

Een bestand kan je uploaden in de Bibliotheek. beschikbaar voor de rollen Admin, Eindverantwoordelijke en Support

1. Log in op web.edcontrols.com;
  2. Kies het juiste project;
  3. Ga naar het tabblad Bibliotheek;
  4. Selecteer aan de linkerkant in het overzicht de juiste groep óf maak een nieuwe groep aan;
  5. Klik nu rechts in het scherm op ‘Bestanden uploaden’;
  6. Klik in het dropdown menu op ‘Bestand uploaden (overig)’;
  7. Selecteer het bestand of de bestanden die je wilt uploaden;
  8. Is je selectie compleet? Klik op ‘upload’.

Na uploaden zijn je bestand(en) beschikbaar in groep die je koos.

Bijgewerkt op 01-10-2021