1. Home
  2. Statistieken
  3. Hoe kan ik audits analyseren in het Dashboard?
"De prestaties met betrekking tot Audits kunnen worden geanalyseerd in het Dashboard."
Ed

Hoe kan ik audits analyseren in het Dashboard?

Print Friendly, PDF & Email

De beschikbare data in het Dashboard van Ed Controls kan gebruikt worden om audits te analyseren. Op dit moment kunnen afgeronde audits worden geanalyseerd.

Dit gaat als volgt:

1. Login bij Ed Controls via web.edcontrols.com;
  2. Klik rechts in het scherm op Dashboard;
  3. Klik in de balk Audits nu op de tegel ‘Afgerond met deadline’;
  4. De data met betrekking tot afgeronde audits die een deadline hebben in de geselecteerde periode wordt nu weergegeven.

Wat kan ik met deze data?

Onder de tegel ‘Afgerond met deadline’ kun je vragen analyseren met betrekking tot afgeronde audits.

Denk hierbij aan de volgende vragen:

• Hoeveel nieuwe audits zijn gestart in de geselecteerde periode?
  • Hoeveel tickets zijn gemiddeld per audit gemaakt?
    Meer toegevoegde tickets betekent betere bewijslast in een audit. Met een vastgelegd resultaat kun je bewijzen hoe iets is opgeleverd.
  • Wordt een bepaalde template voldoende vaak uitgevoerd?
    Als er binnen het bedrijf een afspraak ligt voor een wekelijkse inspectie, kun je aan het eind van de week een bepaald aantal afgeronde audits verwachten. Hoeveel mensen hebben hun deadline gemist voor een audit?
  • Hoelang hebben mensen gemiddeld nodig om een audit af te ronden?
    Opvallende afwijkingen kunnen aanleiding zijn voor een gesprek over manier van werken op de bouwplaats.