1. Audit start standaard als gebiedsaudit, SSO, importeren templates

Audit start standaard als gebiedsaudit, SSO, importeren templates

Print Friendly, PDF & Email

In de update van 13-1-2022 zijn de volgende wijzigingen toegepast:

• Vanaf nu zal de gebiedsaudit de standaard instelling zijn wanneer je een Audit start. Dit hebben we gedaan omdat we opmerkten dat 9 van de 10 audits een gebiedsaudit was, dit maakt het aanmaken van audits gebruiksvriendelijker. Wil je toch een objectaudit aanmaken, dan kan je hiervoor kiezen in de template van deze Audit. Voor meer informatie, zie het volgende supportartikel: Hoe start ik een Audit?
  • Het is vanaf nu mogelijk om over alle Ed Controls applicaties (Web, iOS, Android) om via SSO (Single Sign On) via Google en Apple in te loggen.
  • Je kan nu bij het importeren van templates en groepen templates, zoeken op de naam van de groep of van de specifieke template. Zie voor meer informatie: Hoe maak ik een Audit template aan?